Placi tavan CASOPRANO

 

Seria de casete de gips Casoprano pentru tavane casetate suspendate este inceputul unei ere noi. La fel ca si celelalte tipuri de placi casete produse de Rigips, Casoprano beneficiaza de avantajele produselor pe baza de gips: rigiditate, fiabilitate, suprafata neteda, rezistenta la foc si un material natural cu care se lucreaza usor.

Casetele Casoprano ofera o solutie stralucita, culoarea alba conferind luminozitate sporita incaperii. Produs din ipsos, un decor uniform foarte placut vederii, poate fi folosit pentru orice tip de plafon. Sistemul este disponibil ca un pachet unitar , incluzand profile si accesorii specifice plafoanelor casetate.

Casetele Casoprano pentru plafoane false sunt disponibile in placi de dimensiuni 600 x 600mm, cu trei tipuri de muchii (A, E15, E24).
Seriile de casete includ 5 tipuri diferite de modele:

CASOROCCASOBIANCACASOSTARCASOFORTECASOVOICE
Prezinta o suprafata neteda si uniforma , finisata cu vopsea alba.Casete texturate vopsite alb ce creaza un aspect natural si discret.Farmec discret creat de modelul cu perforatii mici sub forma de steaPlaci de gips perforat sub forma de fisuri, cu o capacitate marita de reflexie acustica (model fono reflectorizant).Model fonoabsorbant sub forma de fisuri, cu perforatii de 9% pe suprafata. Pe fata posterioara prezinta o tesatura pe baza de celuloza cu proprietati de absorbtie acustica.