Servicii de construcții, amenajari, finisaje interioare si exterioare de înaltă calitate

Suntem o societate specializată în realizarea amenajarilor şi finisajelor în construcţii: tencuieli umede sau uscate, compartimentări, sisteme gipscarton, pardoseli, şape, tavane, mansardări, termosistem, reabilitări termice ale clădrilor- precum şi în comercializarea unei variate game de materiale pentru finisaje.

Competență prin parteneriate specializate - Datorită parteneriatelor încheiate cu furnizori consacraţi precum  Knauf, Knauf PFT Gmbh, Lasselsberger Knauf, Sika, Austrotherm, Saint Gobain, Armstrong, AMF etc, toate serviciile în construcții, amenajări și finisaje sunt realizate la cele mai înalte standarde de calitate. Avem materiale, documentație și echipe de profesionisți care aplică întotdeauna cele mai bune soluții pentru fiecare proiect. Activitatea comercială și de service (garanție și postgaranție) se desfășoară prin centrul nostru comercial, de pe Calea Someșeni nr.6.

Lucrările de amenajări interioare şi exterioare realizate de noi sunt cele mai bune recomandări VEZI PORTOFOLIUL DE LUCRARI

Service garanţie şi post garanţie maşini şi utilaje marca PFT